Νέο app από την iStorm!

O ειδικός της Apple έρχεται ακόμα πιο κοντά σου, με νέο δωρεάν app μόνο για iOS συσκευές.

Το iStorm app δημιουργήθηκε για να βελτιώσει την εμπειρία εξυπηρέτησης πελατών στα καταστήματα με τη χρήση της καινοτόμου iBeacon τεχνολογίας, αλλά και για να επιβραβεύσει όλους τους χρήστες, μέσα από ένα μοναδικό πρόγραμμα προνομίων.

Τα iBeacon είναι πομποί bluetooth τοποθετημένοι μέσα στα καταστήματα. Όταν κάποιος χρήστης της εφαρμογής επισκεφθεί το κατάστημα και ανοίξει το bluetooth της iOS συσκευής του, αναλόγως με το σημείο στο οποίο θα κινηθεί, θα λάβει νέα και προσφορές που τον αφορούν, σε μορφή Ειδοποίησης (notification).


Επιπλέον, η ίδια η εφαρμογή αποτελεί ένα μοναδικό Loyalty Club. Αναλόγως με τη διαδραστικότητα του κάθε χρήστη αλλά και με τις αγορές του από το κατάστημα, πραγματοποιείται συλλογή πόντων, ξεκλειδώνοντας κάθε φορά διαφορετικές προσφορές. Συλλογή πόντων μπορεί να γίνει μεταξύ άλλων:

  • Κατά την εγγραφή ενός χρήστη στο app.
  • Συμπληρώνοντας τα στοιχεία του στο προφίλ.
  • Κάνοντας rate την εφαρμογή στο App store.
  • Με τη συμμετοχή του σε σεμινάριο σκανάροντας το μοναδικό QRcode που θα του υποδείξει ο ειδικός της Apple.
  • Κάνοντας check in σε ένα κατάστημα.
  • Με αγορές από τα καταστήματα σκανάροντας το barcode στην απόδειξη.

Τα κουπόνια που διατίθενται στο λανσάρισμα της εφαρμογής, εκτός των εκπτωτικών κουπονιών, περιλαμβάνουν επίσης
δώρα και δωροεπιταγές έως και 150€!

Μέσα στην εφαρμογή μπορεί κανείς να διαβάσει τα τελευταία νέα της iStorm, να τσεκάρει το πρόγραμμα δωρεάν σεμιναρίων και να περάσει απευθείας στο Ημερολόγιο (calendar) της συσκευής του αυτό που θέλει να παρακολουθήσει, να δει νέα και προτεινόμενα προϊόντα που βρίσκονται στα καταστήματα και να βρει την ακριβή τοποθεσία των καταστημάτων με όλες τις πληροφορίες επικοινωνίας αλλά και διαδρομές από το σημείο στο οποίο βρίσκεται.Αξίζει να αναφερθεί πως η νέα εφαρμογή υποστηρίζει και το Passbook.
Ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να περάσει το κουπόνι που θέλει να ‘αγοράσει’ στο Passbook και να το δείξει στο κατάστημα κατά την εξαργύρωση.

 

Το νέο app της iStorm διατίθεται δωρεάν στο App Store.