General Privacy Notice

 

Ενημέρωση για την Επεξεργασία Προσωπικών Δεδομένων

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι για την iStorm η προστασία των προσωπικών δεδομένων των πελατών μας έχει πρωταρχική σημασία. Για το λόγο αυτό λαμβάνουμε τα κατάλληλα μέτρα για να προστατέψουμε τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγουμε από τυχόν απώλεια, διαρροή, αλλοίωση, διαβίβαση ή την με οποιοδήποτε άλλο τρόπο αθέμιτη επεξεργασία και να διασφαλίσουμε ότι η επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων πραγματοποιείται πάντοτε σύμφωνα με τις υποχρεώσεις που τίθενται από το νομικό πλαίσιο, τόσο από την ίδια την εταιρία, όσο και από τρίτους που επεξεργάζονται προσωπικά δεδομένα για λογαριασμό της εταιρίας.

Τι είναι το GDPR;

Ο Γενικός Κανονισμός για την Προστασία των Προσωπικών Δεδομένων (General Data Protection Regulation – GDPR) αποτελεί το νέο ρυθμιστικό πλαίσιο της Ευρωπαϊκή Ένωσης (ΕΕ) στον εξεταζόμενο τομέα. Αντικείμενο του Κανονισμού είναι η θέσπιση των προϋποθέσεων για την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, προς προστασία των δικαιωμάτων και των ελευθεριών των φυσικών προσώπων και ιδίως του δικαιώματος προστασίας προσωπικών δεδομένων.

Υπεύθυνος Επεξεργασίας

Η εταιρία iStorm ΜΑΕ με έδρα την Αθήνα, Πλατεία Φιλικής Εταιρίας 19-20, email: [email protected], τηλ. : 211 9997590, website: www.istorm.gr, όπως νόμιμα εκπροσωπείται, ενημερώνει ότι, για σκοπούς άσκησης των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων της, προβαίνει σε επεξεργασία προσωπικών δεδομένων των πελατών της σύμφωνα με την ισχύουσα εθνική νομοθεσία και τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό 2016/679 για την προστασία των φυσικών προσώπων έναντι της επεξεργασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και για την ελεύθερη κυκλοφορία των δεδομένων αυτών (Γενικός Κανονισμός για την Προστασία Δεδομένων, εφεξής «Κανονισμός») όπως ισχύει.

Πώς να επικοινωνείτε μαζί μας

Για οποιοδήποτε θέμα σχετικά με την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων μπορείτε να απευθυνθείτε στο Τμήμα Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων της iStorm, στα ακόλουθα στοιχεία επικοινωνίας: [email protected]. Σε περίπτωση που θέλετε να επικοινωνήσετε με τον Υπεύθυνο Προστασίας Δεδομένων (DPO), email: [email protected], τηλέφωνο: 211 9994480.

Ποιες κατηγορίες προσωπικών δεδομένων επεξεργαζόμαστε;

Τα προσωπικά σας δεδομένα που επεξεργαζόμαστε, είναι τα απολύτως αναγκαία, απαραίτητα και κατάλληλα για την επίτευξη των επιδιωκόμενων σκοπών μας και συνοψίζονται στα εξής:

    Προσωπικά δεδομένα, τα οποία μας παρέχετε εσείς, όπως:
  • Δεδομένα ταυτοποίησης & νομιμοποίησης (ονοματεπώνυμο, ημερομηνία γέννησης, φύλο, στοιχεία ταυτότητας ή διαβατηρίου, επαγγελματική ειδίκευση, οικογενειακή κατάσταση, ΑΦΜ, ΑΜΚΑ)
  • Δεδομένα επικοινωνίας (ταχυδρομική διεύθυνση (E-mail), αριθμός σταθερής ή κινητής τηλεφωνίας, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, FAX)
  • Δεδομένα που συλλέγουμε μέσω φόρμας επικοινωνίας (ονοματεπώνυμο, email, τηλέφωνο)
  • Πληροφορίες σχετικά με τις παραγγελίες σας
  • Στοιχεία απόδειξης των συναλλαγών σας (π.χ. αποδεικτικό συναλλαγής σε περίπτωση τραπεζικής κατάθεσης)
  • Δικαιολογητικά από τα οποία προκύπτει η φοιτητική σας ιδιότητα
  • Στοιχεία που λαμβάνουμε όταν μας λέτε τη γνώμη σας για τις υπηρεσίες και τα προϊόντα μας (π.χ. έρευνες ικανοποίησης πελατών)
  • Πληροφορίες που περιέχονται στο βιογραφικό σας σημείωμα
  • Πληροφορίες που συλλέγουμε μέσω εργαλείων όπως τα cookies. Για περισσότερες πληροφορίες ανατρέξτε στην Πολιτική Cookies.

Αναφορικά με τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγουμε απευθείας από εσάς, σας ενημερώνουμε ότι οφείλετε να μας γνωστοποιείτε κάθε μεταβολή των δεδομένων σας χωρίς καθυστέρηση, καθώς και να ανταποκρίνεστε σε κάθε αίτημά μας για επικαιροποίηση.

Πώς και γιατί χρησιμοποιούμε τα προσωπικά δεδομένα σας;

  • Για την παροχή των προϊόντων και των υπηρεσιών μας

    Προσωπικά δεδομένα συλλέγουμε π.χ. για την παροχή των υπηρεσιών που μας αναθέτετε και επιθυμείτε να λάβετε εμάς όπως για παράδειγμα η αγορά προϊόντων (π.χ. η αγορά ενός iPhone), ή η τεχνική υποστήριξη που παρέχουμε σε συσκευές σας, κατόπιν δικού σας αιτήματος.

  • Για την εκτέλεση ηλεκτρονικής παραγγελίας

    Προσωπικά δεδομένα συλλέγονται και όταν πραγματοποιείτε παραγγελία στο e-store μας, store.istorm.gr. Για την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας και της δημιουργίας λογαριασμού μπορεί να σας ζητηθούν περισσότερα στοιχεία, ωστόσο θα είναι τα ελάχιστα για τη σύναψη και εκτέλεση της σύμβασης. Τα εν λόγω στοιχεία έχουν τη σήμανση υποχρεωτικού πεδίου.

    Στα πλαίσια της ολοκλήρωσης της παραγγελίας κάποια από τα δεδομένα αυτά μεταφέρονται σε συνεργαζόμενες εταιρείες. Ως εκ τούτου, μεταφέρονται σε μεταφορικές εταιρείες για τη μεταφορά και παράδοση των αγαθών σας. Οι μεταφορικές εταιρείες ενδέχεται να επικοινωνήσουν μαζί σας για να ζητήσουν διευκρινήσεις αλλά και να σας ενημερώσουν για την παράδοση των προϊόντων σας. Επιπλέον, τα δεδομένα μεταβιβάζονται κατά την εκτέλεση πληρωμής σε παρόχους πληρωμών. Εμείς από την πλευρά μας χρησιμοποιούμε υψηλά συστήματα ασφαλείας για αποφυγή διαρροής των στοιχείων από κακόβουλα συστήματα.

  • Για τη δημιουργία λογαριασμού

    Προσωπικά δεδομένα συλλέγονται όταν δημιουργείτε λογαριασμό στο store.istorm.gr, ιστότοπο τον οποίο διαχειρίζεται η iStorm. Κατά τη δημιουργία λογαριασμού μπορεί να σας ζητηθούν περισσότερα στοιχεία, ωστόσο τα ελάχιστα για τη σύναψη και εκτέλεση της σύμβασης θα έχουν τη σήμανση υποχρεωτικού πεδίου.

    Επίσης, δημιουργώντας λογαριασμό στο e-store μας μπορείτε να επεξεργαστείτε τα δεδομένα να προσθέσετε ή να αφαιρέσετε στοιχεία. Τα στοιχεία αυτά θα χρησιμοποιηθούν για να γίνει η διαδικασία της ολοκλήρωσης παραγγελίας πιο εύκολη κάθε φορά που θα επισκέπτεστε το e-store μας και επιλέγετε να είστε συνδεδεμένοι.

  • Για την έκδοση ασφαλιστικών συμβολαίων

    Προσωπικά δεδομένα επεξεργαζόμαστε (ονοματεπώνυμο, στοιχεία ταυτότητας, E-mail, τηλέφωνο, διεύθυνση, ΑΦΜ) για να ικανοποιήσουμε απαιτήσεις ασφαλιστικής κάλυψης ή για την έκδοση σύμβασης επέκτασης εγγύησης i-Support των προϊόντων που προμηθεύεστε από το κατάστημά μας, μέσω της έκδοσης ασφαλιστικών συμβολαίων και προκειμένου να προχωρήσουμε στην επισκευή ή την αντικατάσταση της συσκευής σας.

  • Για την επικοινωνία μας μαζί σας και την καλύτερη εξυπηρέτησή σας

    Ενδέχεται να χρειαστεί να επικοινωνήσουμε μαζί σας μέσω email ή τηλεφώνου για διαχειριστικούς λόγους, όπως για παράδειγμα για τη διαχείριση των παραπόνων σας και γενικότερα για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας. Μέσω email ή τηλεφώνου αλλά και μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας της ιστοσελίδας μας όπου μπορείτε να καταχωρείτε τα προσωπικά σας δεδομένα (ονοματεπώνυμο, email, τηλέφωνο), μπορούμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας και να σας εξυπηρετήσουμε σχετικά με προβλήματα που τυχόν αντιμετωπίζετε στη χρήση ή στη λειτουργικότητα των προϊόντων που έχετε προμηθευτεί από το κατάστημά μας.

  • Για τη συμμόρφωση με νομικές υποχρεώσεις

    Επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, ΑΦΜ, επάγγελμα κλπ) στο πλαίσιο της συμμόρφωσή μας με έννομες υποχρεώσεις, και ειδικότερα με κανονιστικές υποχρεώσεις που απορρέουν από τη φορολογική νομοθεσία.

  • Για να σας ενημερώσουμε για τα νέα και τις προσφορές μας

    Εφόσον έχετε συναινέσει σε αυτό ή καλύπτεται από το έννομο συμφέρον μας και υπό τις συγκεκριμένες προϋποθέσεις που θέτει το νομικό πλαίσιο, θα σας αποστέλλουμε ενημερώσεις για προϊόντα, υπηρεσίες, προσφορές κλπ. μέσω E-mail, SMS, instant messaging ή τηλεφώνου αλλά και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης που διατηρούμε (Facebook/Instagram/Youtube).

    Ειδικότερα
    Η εγγραφή σας στα newsletter και η λήψη ενημερώσεων και προσφορών για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας γίνεται με δύο τρόπους. Συγκεκριμένα:
    (α) Με την παροχή ρητής συγκατάθεσης σας στις φόρμες εγγραφής στο Newsletter, για να απολαμβάνετε όλες μας τις ενημερώσεις και προσφορές που αποστέλλουμε μέσω ηλεκτρονικών μηνυμάτων και μηνυμάτων κειμένου ή Instant messaging μέσω σχετικών υπηρεσιών (για παράδειγμα με SMS, Viber, Push Notifications κ.ά.).
    (β) Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας από το ηλεκτρονικό κατάστημά μας και εφόσον δεν έχετε αντιταχθεί στην εγγραφή για λήψη newsletter μέσω της επιλογής του πεδίου “Δεν επιθυμώ την εγγραφή μου στο newsletter που εμφανίζεται πριν την ολοκλήρωση της. Σε αυτή την περίπτωση, θα σας αποστέλλουμε ενημερώσεις και προσφορές μας στα στοιχεία επαφής ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τα οποία έχετε δηλώσει στο στάδιο της παραγγελίας σας.

    Σε περίπτωση που επιθυμείτε να απεγγραφείτε από την αποστολή ενημερώσεων και προωθητικών ενεργειών, απευθυνθείτε στο τμήμα προσωπικών δεδομένων στο email: [email protected], ή απευθείας με τον Υπεύθυνο Προστασίας Δεδομένων (DPO), [email protected] τηλέφωνο: (+30) 211 999 4480. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τις επιλογές απεγγραφής-unsubscribe, ακολουθώντας (κάνοντας click) στον αντίστοιχο σύνδεσμο (link), που υπάρχει στις ηλεκτρονικές μας επικοινωνίες.



    Εξατομικευμένη επικοινωνία
    Κατά τις επισκέψεις σας στην ιστοσελίδα μας, μπορείτε να περιηγείστε και να παραμένετε ανώνυμος χρήστης μέχρι να αποφασίσετε ότι θέλετε να εγγραφείτε είτε δημιουργώντας λογαριασμό μέλους, είτε με την εγγραφή σας στα newsletter μας και τις προσωποποιημένες ενημερώσεις, δίνοντας την ηλεκτρονική σας διεύθυνση (email) καθώς και την ανάλογη κατά περίπτωση συγκατάθεση σας.

    Μετά την παραπάνω εγγραφή σας, θα σας στέλνουμε ειδοποιήσεις που αφορούν προσωπικά εσάς για προϊόντα που είδατε στην ιστοσελίδα μας ή που έχετε ξεχάσει στο καλάθι των αγορών σας μέσω αυτοματοποιημένης επεξεργασίας. Στόχος μας είναι να μπορούμε να ανακαλύψουμε τις σας αρέσει ώστε να σας παρέχουμε προτάσεις προσαρμοζόμενες στις δικές σας ανάγκες και προτιμήσεις. Εφόσον επιθυμείτε να ασκήσετε το Δικαίωμα Μη Απόφασης με Βάση Αυτοματοποιημένη Επεξεργασία Προσωπικών Δεδομένων μπορείτε να απευθυνθείτε στο Τμήμα Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων της iStorm, στα ακόλουθα στοιχεία επικοινωνίας: email: [email protected]. Σε περίπτωση που θέλετε να επικοινωνήσετε με τον Υπεύθυνο Προστασίας Δεδομένων (DPO), email: [email protected], τηλέφωνο: 211 9994480.

Ποιοι είναι οι νόμιμοι λόγοι επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων;

Η iStorm επεξεργάζεται τα προσωπικά σας δεδομένα με διαφάνεια κατά τις αρχές της νομιμότητας, της αναλογικότητας, της εμπιστευτικότητας και της ακεραιότητας, του περιορισμού του σκοπού και της ακρίβειας, του συγκεκριμένου χρόνου διατήρησης των δεδομένων και της ελαχιστοποίησης των δεδομένων.

Η νόμιμη βάση επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων ανά περίπτωση μπορεί να είναι :

(α) η αναγκαιότητα επεξεργασίας των δεδομένων σας στο πλαίσιο εκτέλεσης συμβατικής μας υποχρέωσης ή κατά το προσυμβατικό στάδιο πριν από τη σύναψη σύμβασης παροχής προϊόντος ή υπηρεσίας, (β) η αναγκαιότητα επεξεργασίας των δεδομένων σας στο πλαίσιο διασφάλισης έννομων συμφερόντων μας, τα οποία μπορεί να συνίστανται στην ασφάλεια φυσικών προσώπων, υλικών και εγκαταστάσεων μέσω της χρήσης κλειστών κυκλωμάτων τηλεόρασης (CCTV) (για περισσότερες πληροφορίες, κάντε κλικ εδώ για την Ειδική ενημέρωση για την χρήση συστημάτων βιντεοεπιτήρησης), στην IT Υποστήριξη, στην υποστήριξη νομικών δικαστικών ή εξωδικαστικών αξιώσεων, στην ενίσχυση της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, καθώς και στην εν γένει οργάνωση και ανάπτυξη της επιχειρηματικής δραστηριότητας, (γ) η συμμόρφωση με υποχρέωση που επιβάλλεται από το νόμο, η οποία μπορεί ειδικότερα να συνίσταται στην φορολογική νομοθεσία, (δ) η συγκατάθεση που παρέχετε υπό τις συγκεκριμένες προϋποθέσεις που θέτει το νομικό πλαίσιο, προκειμένου να λαμβάνετε ενημερώσεις για προϊόντα, υπηρεσίες, προσφορές κλπ., ενίοτε εξατομικευμένες στις προσωπικές σας προτιμήσεις.

Δήλωση

Με την παροχή της συγκατάθεσής σας δηλώνετε υπεύθυνα πως είστε άνω των 16 ετών. Εάν είστε κάτω των 16 ετών, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ιστοσελίδα μας μόνο με τη συμμετοχή και την έγκριση ενός γονέα ή κηδεμόνα.

Πού κοινοποιούνται τα δεδομένα σας; 

Η iStorm διαβιβάζει τα προσωπικά δεδομένα που παρέχονται από τα φυσικά πρόσωπα σε τρίτους, στους οποίους αναθέτει την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων για λογαριασμό της. Ειδικότερα:

Α) σε τρίτες εταιρείες, οι οποίες συμβάλλουν στην ολοκλήρωση μιας παραγγελίας στο e-store Συγκεκριμένα κάποια από τα προσωπικά σας δεδομένα διαβιβάζονται σε συνεργαζόμενες μεταφορικές εταιρείες για τη μεταφορά και παράδοση των αγαθών σας. Οι μεταφορικές εταιρείες ενδέχεται να επικοινωνήσουν μαζί σας για να ζητήσουν διευκρινήσεις αλλά και να σας ενημερώσουν για την παράδοση των προϊόντων σας.

Β) σε παρόχους πληρωμών, οι οποίοι είναι απαραίτητοι κατά την εκτέλεση πληρωμών.

Γ) σε κρατικές αρχές, όργανα επιβολής του νόμου, σχετικές υπηρεσίες και άλλα τρίτα πρόσωπα , όπου είναι εκ του νόμου αναγκαίο για το σκοπό της πρόληψης ή του εντοπισμού εγκληματικώς πράξεων κ.α

Δ) σε εξωτερικούς συνεργάτες, δικηγόρους, δικηγορικές εταιρείες και εταιρείες συμβούλων, εφόσον κρίνεται αναγκαία η συνδρομή τους για τη διαχείριση των υποθέσεων.

Στις περιπτώσεις αυτές, η iStorm, ως Υπεύθυνος Επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων ορίζει τα επιμέρους στοιχεία της επεξεργασίας, υπογράφει δε ειδική σύμβαση με τους τρίτους στους οποίους αναθέτει εκτέλεση δραστηριοτήτων επεξεργασίας, προκειμένου να διασφαλίζεται ότι η επεξεργασία διενεργείται σύμφωνα με το ισχύον νομικό πλαίσιο και ότι κάθε φυσικό πρόσωπο μπορεί ελεύθερα και ανεμπόδιστα να ασκήσει τα δικαιώματα που του απονέμει το νομικό πλαίσιο.

Επίσης, η εταιρεία έχει εξασφαλίσει ότι εκείνοι που επεξεργάζονται τα δεδομένα για λογαριασμό της, πληρούν τις προϋποθέσεις και παρέχουν επαρκείς διαβεβαιώσεις για την εφαρμογή κατάλληλων τεχνικών και οργανωτικών μέτρων, έτσι ώστε η επεξεργασία αυτή να διασφαλίζει την προστασία των δικαιωμάτων σας.

Τέλος, η ΕΤΑΙΡΕΙΑ μοιράζεται τα προσωπικά σας δεδομένα με τους υπαλλήλους που είναι υπεύθυνοι για την αξιολόγηση των αιτημάτων σας, τη διαχείριση της σύμβασής σας, ανάλογα με την περίπτωση, για την εκπλήρωση των υποχρεώσεων που προκύπτουν από αυτή, καθώς και τις σχετικές υποχρεώσεις που επιβάλλονται από το νόμο. Τα προσωπικά σας δεδομένα αντιμετωπίζονται με και εμπιστευτικότητα, καθώς οι εργαζόμενοι που επεξεργάζονται τα προσωπικά σας δεδομένα έχουν επαρκές και σημαντικό επίπεδο γνώσης για να τα προστατεύσουν και δεσμεύονται από ρήτρα εμπιστευτικότητας ή έχουν δεσμευτεί με κατάλληλη κανονιστική υποχρέωση εμπιστευτικότητας.

Χρονικό Διάστημα Αποθήκευσης

Το χρονικό διάστημα αποθήκευσης των δεδομένων αποφασίζεται με βάση τα παρακάτω ειδικότερα κριτήρια ανάλογα με την περίπτωση: Όταν η επεξεργασία επιβάλλεται ως υποχρέωση από διατάξεις του ισχύοντος νομικού πλαισίου, τα προσωπικά σας δεδομένα θα αποθηκεύονται για όσο χρονικό διάστημα επιβάλλουν οι σχετικές διατάξεις. Όταν η επεξεργασία εκτελείται με βάση σύμβαση, τα προσωπικά σας δεδομένα αποθηκεύονται για όσο χρονικό διάστημα είναι απαραίτητο για την εκτέλεση της σύμβασης και για τη θεμελίωση, άσκηση, ή/και υποστήριξη νομικών αξιώσεων με βάση τη σύμβαση. Για τους σκοπούς προώθησης προϊόντων και υπηρεσιών (marketing activities), τα προσωπικά σας δεδομένα τηρούνται μέχρι την ανάκληση της συγκατάθεσης σας. Αυτό μπορεί να πραγματοποιηθεί από εσάς οποιαδήποτε στιγμή. Η ανάκληση της συγκατάθεσής δεν θίγει τη νομιμότητα της επεξεργασίας που βασίστηκε στη συγκατάθεση κατά το χρονικό διάστημα πριν την ανάκλησή της. Για να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας μπορείτε να απευθυνθείτε στον Τμήμα Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (DPO) της iStorm, στα ακόλουθα στοιχεία επικοινωνίας: email: [email protected]. Σε περίπτωση που θέλετε να επικοινωνήσετε με τον Υπεύθυνο Προστασίας Δεδομένων (DPO), email: [email protected], τηλέφωνο: 211 9994480. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τις επιλογές απεγγραφής, ακολουθώντας (κάνοντας click) στον αντίστοιχο σύνδεσμο (link), που υπάρχει στις ηλεκτρονικές μας επικοινωνίες.

Ποια είναι τα δικαιώματα σας σε σχέση με τα προσωπικά σας δεδομένα;

Κάθε φυσικό πρόσωπο τα δεδομένα του οποίου είναι αντικείμενο επεξεργασίας από την iStorm απολαμβάνει τα ακόλουθα δικαιώματα:

Δικαίωμα πρόσβασης:
Έχετε δικαίωμα να μελετήσετε, να διορθώσετε, να επικαιροποιήσετε ή να τροποποιήσετε τα προσωπικά σας δεδομένα

Δικαίωμα διόρθωσης:
Έχετε δικαίωμα να μελετήσετε, να διορθώσετε, να επικαιροποιήσετε ή να τροποποιήσετε τα προσωπικά σας δεδομένα

Δικαίωμα διαγραφής:
Έχετε δικαίωμα να υποβάλετε αίτημα διαγραφής των προσωπικών σας δεδομένων όταν τα επεξεργαζόμαστε με βάση την συγκατάθεσή σας ή με προκειμένου να προστατεύσουμε τα έννομα συμφέροντα μας. Σε όλες τις υπόλοιπες περιπτώσεις (όπως ενδεικτικά όταν υπάρχει σύμβαση, υποχρέωση επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων που επιβάλλεται από το νόμο, δημόσιο συμφέρον), το εν λόγω δικαίωμα υπόκειται σε συγκεκριμένους περιορισμούς ή δεν υφίσταται ανάλογα με την περίπτωση.

Δικαίωμα περιορισμού της επεξεργασίας:
Έχετε δικαίωμα να ζητήσετε περιορισμό της επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων στις ακόλουθες περιπτώσεις: (α) όταν αμφισβητείται την ακρίβεια των προσωπικών δεδομένων και μέχρι να γίνει επαλήθευση, (β) όταν αντιτίθεστε στη διαγραφή προσωπικών δεδομένων και ζητάτε αντί διαγραφής τον περιορισμό χρήσης αυτών, (γ) όταν τα προσωπικά δεδομένα δεν χρειάζονται για τους σκοπούς επεξεργασίας, σας είναι ωστόσο απαραίτητα για τη θεμελίωση, άσκηση, υποστήριξη νομικών αξιώσεων, και (δ) όταν εναντιώνεστε στην επεξεργασία και μέχρι να γίνει επαλήθευση ότι υπάρχουν νόμιμοι λόγοι που μας αφορούν και υπερισχύουν των λόγων για τους οποίους εναντιώνεστε στην επεξεργασία.

Δικαίωμα εναντίωσης στην επεξεργασία:
Έχετε δικαίωμα να εναντιωθείτε ανά πάσα στιγμή στην επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων στις περιπτώσεις που, όπως περιγράφεται παραπάνω, αυτή είναι απαραίτητη για σκοπούς εννόμων συμφερόντων που επιδιώκουμε ως υπεύθυνοι επεξεργασίας, καθώς επίσης και στην επεξεργασία για σκοπούς απευθείας εμπορικής προώθησης και κατάρτισης καταναλωτικού προφίλ.

Δικαίωμα στη φορητότητα:
Έχετε δικαίωμα να λάβετε χωρίς χρέωση τα προσωπικά σας δεδομένα σε μορφή που θα σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση σε αυτά, να τα χρησιμοποιήσετε και να τα επεξεργαστείτε με τις κοινώς διαδεδομένες μεθόδους επεξεργασίας. Επίσης, έχετε δικαίωμα να μας ζητήσετε, εφόσον είναι τεχνικά εφικτό, να διαβιβάσουμε τα δεδομένα και απευθείας σε άλλον υπεύθυνο επεξεργασίας. Το δικαίωμα σας αυτό υπάρχει για τα δεδομένα που μας έχετε παράσχει εσείς και η επεξεργασία τους διενεργείται με αυτοματοποιημένα μέσα με βάση της συγκατάθεσή σας ή σε εκτέλεση σχετικής σύμβασης.

Δικαίωμα ανάκλησης της συγκατάθεσης:
Τέλος, η iStorm σας ενημερώνει ότι όπου η επεξεργασία βασίζεται στη συγκατάθεσή σας, έχετε δικαίωμα να την ανακαλέσετε ελεύθερα, χωρίς να θιγεί η νομιμότητα της επεξεργασίας που βασίστηκε στη συγκατάθεση σας, προτού την ανακαλέσετε. Για να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις επιλογές απεγγραφής, ακολουθώντας (κάνοντας click) στον αντίστοιχο σύνδεσμο (link), που υπάρχει στις ηλεκτρονικές μας επικοινωνίες ή να επικοινωνήσετε με την ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected].

Για να ασκήσετε οποιοδήποτε από τα παραπάνω δικαιώματά σας μπορείτε να απευθυνθείτε στο Τμήμα Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων της iStorm, στα ακόλουθα στοιχεία επικοινωνίας: email: [email protected]. Σε περίπτωση που θέλετε να επικοινωνήσετε με τον Υπεύθυνο Προστασίας Δεδομένων (DPO), email: [email protected], τηλέφωνο: 211 9994480.

Στις ως άνω περιπτώσεις, θα καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια να απαντήσουμε στο αίτημά σας εντός (30) ημερών, από την υποβολή του. Η εν λόγω προθεσμία μπορεί να παραταθεί για εξήντα (60) επιπλέον ημέρες, εφόσον αυτό κριθεί αναγκαίο, λαμβάνοντας υπόψη την πολυπλοκότητα του αιτήματος και του αριθμού των αιτημάτων, οπότε θα σας ενημερώσουμε σχετικά εντός της προαναφερθείσας προθεσμίας των τριάντα (30) ημερών.

Δικαίωμα καταγγελίας στην ΑΠΔΠΧ
Σε περίπτωση που θεωρείτε ότι δεν ικανοποιήσαμε επαρκώς το αίτημά σας και θίγεται κατά οποιονδήποτε τρόπο η προστασία των προσωπικών σας δεδομένων, μπορείτε να υποβάλετε καταγγελία μέσω ειδικής διαδικτυακής πύλης στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (Αθήνα, Λεωφόρος Κηφισίας 1-3, Τ.Κ. 115 23 | τηλ: +30 210 6475600). Αναλυτικές οδηγίες υποβολής καταγγελίας παρέχονται στην ιστοσελίδα της Αρχής.

Ασφάλεια Προσωπικών Δεδομένων

Η iStorm εφαρμόζει κατάλληλα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα με στόχο την ασφαλή επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων και την αποτροπή τυχαίας απώλειας ή καταστροφής και μη εξουσιοδοτημένης ή/και παράνομης πρόσβασης σε αυτά, χρήσης, τροποποίησης ή αποκάλυψής τους. Σε κάθε περίπτωση, ο τρόπος λειτουργίας του διαδικτύου και το γεγονός ότι είναι ελεύθερο στον οποιονδήποτε δεν επιτρέπει να παρασχεθούν εγγυήσεις ότι μη εξουσιοδοτημένα τρίτα πρόσωπα δεν θα αποκτήσουν ποτέ τη δυνατότητα να παραβιάσουν τα εφαρμοζόμενα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα, αποκτώντας πρόσβαση και προβαίνοντας ενδεχομένως σε χρήση προσωπικών δεδομένων για μη εξουσιοδοτημένους ή/και αθέμιτους σκοπούς.

Εξατομικευμένη επικοινωνία

Κατά τις επισκέψεις σας στην ιστοσελίδα μας, μπορείτε να περιηγείστε και να παραμένετε ανώνυμος χρήστης μέχρι να αποφασίσετε ότι θέλετε να εγγραφείτε είτε δημιουργώντας λογαριασμό μέλους, είτε με την εγγραφή σας στα newsletter μας και τις προσωποποιημένες ενημερώσεις, δίνοντας την ηλεκτρονική σας διεύθυνση (email) καθώς και την ανάλογη κατά περίπτωση συγκατάθεση σας.

Μετά την παραπάνω εγγραφή σας, θα σας στέλνουμε ειδοποιήσεις που αφορούν προσωπικά εσάς για προϊόντα που είδατε στην ιστοσελίδα μας ή που έχετε ξεχάσει στο καλάθι των αγορών σας μέσω αυτοματοποιημένης επεξεργασίας. Στόχος μας είναι να μπορούμε να ανακαλύψουμε τις σας αρέσει ώστε να σας παρέχουμε προτάσεις προσαρμοζόμενες στις δικές σας ανάγκες και προτιμήσεις. Εφόσον επιθυμείτε να ασκήσετε το Δικαίωμα Μη Απόφασης με Βάση Αυτοματοποιημένη Επεξεργασία Προσωπικών Δεδομένων μπορείτε να απευθυνθείτε στο Τμήμα Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων της iStorm, στα ακόλουθα στοιχεία επικοινωνίας: email: [email protected]. Σε περίπτωση που θέλετε να επικοινωνήσετε με τον Υπεύθυνο Προστασίας Δεδομένων (DPO), email: [email protected], τηλέφωνο: 211 9994480.

Ενημέρωση για την Πολιτική Cookies

Στο www.istorm.gr χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε καλύτερη την εμπειρία σας στο site μας. Μπορείτε να δείτε αναλυτικά ποια cookies χρησιμοποιούμε και την Πολιτική των Cookies πατώντας εδώ. Επίσης, έχετε τη δυνατότητα να αλλάξετε τις επιλογές σας πατώντας εδώ.

Google Analytics & Google Signals

Στον ιστότοπο μας χρησιμοποιούμε την υπηρεσία ανάλυσης ιστού Google Signals για να επεκτείνουμε τις στατιστικές αναφορές που δημιουργούνται με το Google Analytics.

Ειδικότερα, όταν επισκέπτεστε τον ιστότοπό μας, εφόσον έχετε αποδεχτεί στις ρυθμίσεις Cookies τα στατιστικά cookies, τα Google Analytics καταγράφουν μεταξύ άλλων την τοποθεσία σας, τις αναζητήσεις σας και δεδομένα από ιστοτόπους που συνεργάζονται με την Google, ενώ χρησιμοποιούνται για την παροχή συγκεντρωτικών και ανωνυμοποιημένων πληροφοριών σχετικά με τις συμπεριφορές των χρηστών μεταξύ συσκευών, όπως για παράδειγμα δημογραφικές πληροφορίες (φύλο, ηλικιακή ομάδα, πληροφορίες σχετικά με τα ενδιαφέροντα που εκφράζετε μέσα από τις δραστηριότητές σας στο διαδίκτυο).

Εφόσον έχετε ενεργοποιήσει την Εξατομίκευση διαφημίσεων στις ρυθμίσεις του λογαριασμού σας στην Google , τα δεδομένα αυτά συλλέγονται και συνδέονται με τον εν λόγω λογαριασμό σας. Με αυτόν τον τρόπο, η Google μπορεί να αναγνωρίσει, για παράδειγμα, εάν βλέπετε ένα προϊόν στον ιστότοπο μέσω smartphone.

Αν επιθυμείτε να απενεργοποιήσετε αυτή τη λειτουργία, μπορείτε να το κάνετε μέσω του Google λογαριασμού σας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο προσαρμογής των ρυθμίσεων διαφήμισης της Google, παρακαλούμε επισκεφθείτε τη διεύθυνση https://support.google.com/ads/answer/2662856?hl=el.

Περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με τα Google Signals μπορείτε να βρείτε εδώ.

Συνδέσεις με άλλους ιστότοπους.

Η ιστοσελίδα μας μπορεί να περιέχει συνδέσμους με ξένους ιστότοπους. Η εταιρία δεν φέρει ευθύνη για τις πρακτικές απορρήτου ή το περιεχόμενο άλλων ιστοτόπων. Κατά συνέπεια, σας προτείνουμε να διαβάσετε προσεκτικά τις δηλώσεις απορρήτου που αναρτάται στην ιστοσελίδα του αντίστοιχου ξένου ιστοτόπου.

Αλλαγές στην Πολιτική Απορρήτου

Οι πληροφορίες σχετικά με την πολιτική απορρήτου της εταιρίας μας αντικατοπτρίζουν την τρέχουσα κατάσταση της επεξεργασίας δεδομένων στον ιστότοπό μας. Σε περίπτωση αλλαγών στην επεξεργασία δεδομένων, αυτές οι πληροφορίες για την προστασία δεδομένων θα ενημερωθούν αντίστοιχα. Στον ιστότοπό μας θα υπάρχει πάντα η πιο πρόσφατη έκδοση αυτών των πληροφοριών για την προστασία δεδομένων, έτσι ώστε να ενημερώνεστε για το εύρος της επεξεργασίας δεδομένων στον ιστότοπό μας. Σας συνιστούμε να είστε πάντα ενήμεροι για τον τρόπο με τον οποίο επεξεργαζόμαστε και προστατεύουμε τις προσωπικές πληροφορίες σας. Όλες οι μελλούμενες αλλαγές αναφορικά με την παρούσα Δήλωση Απορρήτου θα γίνονται γνωστές εγκαίρως πριν αυτές οι αλλαγές τεθούν σε ισχύ. Η κατά τα ανωτέρω ενημέρωση σας γίνεται κατ’ εφαρμογή του Κανονισμού (ΕΕ) 2016/679 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου και των διατάξεων της ελληνικής νομοθεσίας περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που υιοθετούνται και εφαρμόζονται στο πλαίσιο αυτού.