Trade & Upgrade

Απόκτησε το νέο σου iPad φθηνότερα,
επιστρέφοντας το παλιό!

Έχει έρθει η ώρα να αποχωριστείς το παλιό σου iPad και να πάρεις καινούργιο;

Έχετε περάσει πολλές στιγμές μαζί, αμέτρητες ώρες παιχνιδιού ή δημιουργικότητας με ζωγραφική στο σπίτι, αλλά και συντροφιάς με ταινία στο αεροπλάνο ή το πλοίο, επιτυχημένα projects δουλειάς και εργασίες για το σχολείο ή τη σχολή, meetings σε FaceTime και συζητήσεις με iMessages, ατελείωτο scrolling στα social media και τόσα τόσα άλλα.

Υπάρχει και κάτι τελευταίο που μπορεί να σου προσφέρει...

Aπαντώντας απλά σε μερικές ερωτήσεις, μπορείς να έχεις μια εκτίμηση για την αξία της συσκευής σου ανάλογα με την κατάστασή της.

Ο καλύτερος τρόπος να αποκτήσεις iPad!

Αποχαιρέτησε το παλιό σου iPad.
Φέρτο σε ένα κατάστημα iStorm για να το αξιολογήσουμε.
Καλωσόρισε το νέο σου iPad!

Πριν φέρεις τη συσκευή σου

Βεβαιώσου ότι το iPad είναι σε λειτουργία και έχει πάνω από 20% μπαταρία.

Αφαίρεσε όλα τα αξεσουάρ από τη συσκευή σου, όπως η θήκη.

Κράτησε ένα εφεδρικό αντίγραφο των δεδομένων σου1. Δες εδώ πώς να κάνεις backup στο iPad.

Πρέπει να γνωρίζεις τον κωδικό του Apple ID σου, για να απενεργοποιηθεί η επιλογή Find my από το iCloud2.

Κάνε Επαναφορά Εργοστασιακών Ρυθμίσεων (διάγραψε όλα τα δεδομένα και τις ρυθμίσεις) του iPad σου3

1. Η iStorm, δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν απώλεια δεδομένων από την συσκευή σου.
2. Εάν δεν μπορείς να απενεργοποιήσεις τη λειτουργία Εύρεση, ενδέχεται να μην μπορούμε να παραλάβουμε τη συσκευή σου. Αυτή η πολιτική ισχύει για να αποτρέψει την εξουσιοδότηση των μη εξουσιοδοτημένων ατόμων από τη χρήση της συσκευής σου χωρίς να το γνωρίζεις. Εάν δεν θυμάσαι το Apple ID σου και τον κωδικό πρόσβασης, μπορείς να μεταβείς στο iForgot.
3. Τα δεδομένα που βρίσκονται αποθηκευμένα στη συσκευή σου θα διαγραφούν σε κάθε περίπτωση, για την ασφάλεια και το απόρρητό σου.Frequently Asked Questions

Τι είναι το Trade & Upgrade;

Το Trade & Upgrade είναι ένα πρόγραμμα trade-in και είναι ο ευκολότερος τρόπος για να αποκτήσεις νέο iPhone, iPad ή Apple Watch. Mπορείς να φέρεις τo παλιό σου iPhone, iPad ή Apple Watch σε ένα κατάστημα iStorm και να αποκτήσεις νέο φθηνότερα.

Τι πρέπει να κάνω;

Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να φέρεις το παλιό σου iPhone, iPad ή Apple Watch σε ένα κατάστημα iStorm. Θα αξιολογήσουμε άμεσα τη συσκευή σου και θα σε ενημερώσουμε για το όφελος που μπορείς να λάβεις. Στη συνέχεια, μπορείς να αποκτήσεις τη νέα σου συσκευή σε χαμηλότερη τιμή.

Ποιες συσκευές συμμετέχουν στο πρόγραμμα;

Μπορείς να δεις όλες τις συσκευές που συμμετέχουν στο πρόγραμμα εδώ. Στην περίπτωση που δεν βλέπεις το μοντέλο που σε ενδιαφέρει στη λίστα μας, σημαίνει ότι τη χρονική αυτή στιγμή δεν δίνεται χρηματικό ποσό για την πώληση του. Μπορείς όμως να μας το φέρεις για ανακύκλωση.

Τι όφελος θα έχω ανταλλάσσοντας την παλιά μου συσκευή;

Η αξία του κάθε iPhone, iPad ή Apple Watch εξαρτάται από το μοντέλο και την κατάσταση στην οποία βρίσκεται.

Πρέπει η συσκευή να είναι λειτουργική προκειμένου να την πουλήσω;

Ναι, η συσκευή σου θα πρέπει να είναι λειτουργική και ενεργή, προκειμένου να λάβεις την αξία που της αντιστοιχεί με βάση την κατάστασή της. Εάν το iPhone, το iPad ή Apple Watch δεν είναι λειτουργικό μπορείς και πάλι να μας το παραδώσεις, χωρίς να λάβεις χρηματικό ποσό, ώστε να το ανακυκλώσουμε υπεύθυνα.

Με ποια κριτήρια καθορίζεται η αξία της συσκευής μου;

Η αξία της συσκευής καθορίζεται από τα παρακάτω κριτήρια:

– το μοντέλο
– τη χρονολογία
– τη φυσική της κατάσταση
– την τρέχουσα τιμή της στην αγορά ως μεταχειρισμένη συσκευή

Τι θα πρέπει να κάνω πριν παραδώσω την παλιά μου συσκευή;

Θα πρέπει αρχικά να κάνεις log out από το λογαριασμό σου στο iCloud και επαναφορά του περιεχομένου και των ρυθμίσεων της συσκευής σου. Σε κάθε περίπτωση τα δεδομένα θα διαγραφούν για τη δική σου ασφάλεια μόλις παραλάβουμε τη συσκευή.

Τι γίνεται με τα δεδομένα μου;

Πριν παραδώσεις την παλιά σου συσκευή θα πρέπει να έχεις κάνει backup στο iCloud ή σε κάποια άλλη συσκευή σου και να έχεις κάνει επαναφορά δεδομένων και ρυθμίσεων. Ωστόσο, όλες οι συσκευές περνούν από μια συγκεκριμένη διαδικασία διαλογής μετά την παραλαβή. Στην περίπτωση όπου δεν έχει γίνει επαναφορά, το εξειδικευμένο μας προσωπικό πραγματοποιεί μια αυτοματοποιημένη διαδικασία επαναφοράς για να διασφαλίσει την προστασία και την οριστική διαγραφή των προσωπικών σου δεδομένων.

Μπορώ να αγοράσω όποια συσκευή θέλω;

Μπορείς να εξαργυρώσεις την αξία του παλιού σου iPhone, iPad ή Apple Watch αγοράζοντας φθηνότερα ένα από τα νεότερα μοντέλα που πωλούνται την τρέχουσα χρονική στιγμή.

Μπορώ να κάνω την αγορά της νέας μου συσκευής με τιμολόγιο;

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις το voucher σε συνδυασμό με έκδοση τιμολογίου στην περίπτωση που είσαι ελεύθερος επαγγελματίας. Το ονομαστικό voucher θα πρέπει να είναι στα ίδια στοιχεία με το τιμολόγιο.

Μπορώ να αγοράσω τη νέα μου συσκευή με δόσεις;

Βέβαια! Μπορείς να απoκτήσεις το νέο σου iPhone, iPad ή Apple Watch σε έως 36 δόσεις χωρίς κάρτα με το Πρόγραμμα ΔΟΣΕΙΣ… και το ‘χεις! ή σε 48 άτοκες δόσεις με πιστωτική κάρτα.

Τι έγγραφα χρειάζεται να έχω μαζί μου;

Χρειάζεται να έχεις μαζί την αστυνομική ταυτότητα ή το διαβατήριό σου.