Trade & Upgrade

Απόκτησε το νέο σου iPhone φθηνότερα, επιστρέφοντας το παλιό!

Έχει έρθει η ώρα να αποχωριστείς το iPhone σου και να πάρεις καινούργιο;

Έχετε περάσει πολλές στιγμές μαζί, εκείνο το ταξίδι που αναπολείς, τη φωτογραφία που τράβηξες όταν γεννήθηκε το πρώτο σου παιδί, το βίντεο με τους φίλους σου στις διακοπές, τα meetings σε FaceTime και τις συζητήσεις με iMessages, το ατελείωτο scrolling στα social media και τόσα τόσα άλλα.

Υπάρχει και κάτι τελευταίο που μπορεί να σου προσφέρει...

Aπαντώντας απλά σε μερικές ερωτήσεις, μπορείς να έχεις μια εκτίμηση για την αξία της συσκευής σου ανάλογα με την κατάστασή της.

Ο καλύτερος τρόπος να αποκτήσεις iPhone!

Αποχαιρέτησε το παλιό σου iPhone.
Φέρτο σε ένα κατάστημα iStorm για να το αξιολογήσουμε.
Καλωσόρισε το νέο σου iPhone!

Πριν φέρεις τη συσκευή σου

Βεβαιώσου ότι το iPhone είναι σε λειτουργία και έχει πάνω από 20% μπαταρία.

Αφαίρεσε όλα τα αξεσουάρ από τη συσκευή σου, όπως screen protector ή θήκη.

Κράτησε ένα εφεδρικό αντίγραφο των δεδομένων σου1. Δες εδώ πώς να κάνεις backup στο iPhone.

Πρέπει να γνωρίζεις τον κωδικό του Apple ID σου, για να απενεργοποιηθεί η επιλογή Find my iPhone από το iCloud2.

Κάνε Επαναφορά Εργοστασιακών Ρυθμίσεων (διάγραψε όλα τα δεδομένα και τις ρυθμίσεις) του iPhone σου3

1. Η iStorm, δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν απώλεια δεδομένων από την συσκευή σου.
2. Εάν δεν μπορείς να απενεργοποιήσεις τη λειτουργία Εύρεση του iPhone μου ενδέχεται να μην μπορούμε να παραλάβουμε τη συσκευή σου. Αυτή η πολιτική ισχύει για να αποτρέψει την εξουσιοδότηση των μη εξουσιοδοτημένων ατόμων από τη χρήση της συσκευής σου χωρίς να το γνωρίζεις. Εάν δεν θυμάσαι το Apple ID σου και τον κωδικό πρόσβασης, μπορείς να μεταβείς στο iForgot.
3. Τα δεδομένα που βρίσκονται αποθηκευμένα στη συσκευή σου θα διαγραφούν σε κάθε περίπτωση, για την ασφάλεια και το απόρρητό σου.Frequently Asked Questions

Τι είναι το Trade & Upgrade;

Το Trade & Upgrade είναι ένα πρόγραμμα trade-in και είναι ο ευκολότερος τρόπος για να αποκτήσεις νέο iPhone, iPad ή Apple Watch. Mπορείς να φέρεις τo παλιό σου iPhone σε ένα κατάστημα iStorm και να αποκτήσεις το νέο σου iPhone, iPad ή Apple Watch φθηνότερα.

Τι πρέπει να κάνω;

Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να φέρεις το παλιό σου iPhone, iPad ή Apple Watch σε ένα κατάστημα iStorm. Θα αξιολογήσουμε άμεσα τη συσκευή σου και θα σε ενημερώσουμε για το όφελος που μπορείς να λάβεις. Στη συνέχεια, μπορείς να αποκτήσεις το νέο σου iPhone, iPad ή Apple Watch σε χαμηλότερη τιμή.

Ποιες συσκευές συμμετέχουν στο πρόγραμμα;

Μπορείς να δεις όλα τα προϊόντα που συμμετέχουν στο πρόγραμμα εδώ. Στην περίπτωση που δεν βλέπεις το μοντέλο που σε ενδιαφέρει στη λίστα μας, σημαίνει ότι τη χρονική αυτή στιγμή δεν δίνεται χρηματικό ποσό για την πώληση του. Μπορείς όμως να μας το φέρεις για ανακύκλωση.

Τι όφελος θα έχω ανταλλάσσοντας το παλιό μου iPhone, iPad ή Apple Watch;

Η αξία του κάθε iPhone, iPad ή Apple Watch εξαρτάται από το μοντέλο και την κατάσταση στην οποία βρίσκεται.

Πρέπει η συσκευή να είναι λειτουργική προκειμένου να την πουλήσω;

Ναι, η συσκευή σου θα πρέπει να είναι λειτουργική και ενεργή, προκειμένου να λάβεις την αξία που της αντιστοιχεί με βάση την κατάστασή της. Εάν δεν είναι λειτουργική μπορείς και πάλι να μας την παραδώσεις, χωρίς να λάβεις χρηματικό ποσό, ώστε να την ανακυκλώσουμε υπεύθυνα.

Με ποια κριτήρια καθορίζεται η αξία της συσκευής μου;

Η αξία της συσκευής καθορίζεται από τα παρακάτω κριτήρια:

– το μοντέλο
– τη χρονολογία
– τη φυσική της κατάσταση
– την τρέχουσα τιμή της στην αγορά ως μεταχειρισμένη συσκευή

Τι θα πρέπει να κάνω πριν παραδώσω τη συσκευή μου;

Θα πρέπει αρχικά να κάνεις log out από το λογαριασμό σου στο iCloud και επαναφορά του περιεχομένου και των ρυθμίσεων της συσκευής σου. Σε κάθε περίπτωση τα δεδομένα θα διαγραφούν για τη δική σου ασφάλεια μόλις παραλάβουμε τη συσκευή.

Τι γίνεται με τα δεδομένα μου;

Πριν παραδώσεις το παλιό σου iPhone, iPad θα πρέπει να έχεις κάνει backup στο iCloud ή σε κάποια άλλη συσκευή σου και να έχεις κάνει επαναφορά δεδομένων και ρυθμίσεων. Ωστόσο, όλες οι συσκευές περνούν από μια συγκεκριμένη διαδικασία διαλογής μετά την παραλαβή. Στην περίπτωση όπου δεν έχει γίνει επαναφορά, το εξειδικευμένο μας προσωπικό πραγματοποιεί μια αυτοματοποιημένη διαδικασία επαναφοράς για να διασφαλίσει την προστασία και την οριστική διαγραφή των προσωπικών σου δεδομένων.

Μπορώ να αγοράσω όποια συσκευή θέλω;

Μπορείς να εξαργυρώσεις την αξία του παλιού σου iPhone,iPad αγοράζοντας φθηνότερα ένα από τα νεότερα μοντέλα που πωλούνται την τρέχουσα χρονική στιγμή.

Μπορώ να κάνω την αγορά της νέας μου συσκευής με τιμολόγιο;

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις το voucher σε συνδυασμό με έκδοση τιμολογίου στην περίπτωση που είσαι ελεύθερος επαγγελματίας. Το ονομαστικό voucher θα πρέπει να είναι στα ίδια στοιχεία με το τιμολόγιο.

Μπορώ να αγοράσω τη νέα μου συσκευή με δόσεις;

Βέβαια! Μπορείς να απoκτήσεις το νέο σου iPhone, iPad ή Apple Watch σε έως 36 δόσεις χωρίς κάρτα με το Πρόγραμμα ΔΟΣΕΙΣ… και το ‘χεις! ή σε 48 άτοκες δόσεις με πιστωτική κάρτα.

Τι έγγραφα χρειάζεται να έχω μαζί μου;

Χρειάζεται να έχεις μαζί την αστυνομική ταυτότητα ή το διαβατήριό σου.