Πιο μπροστά, πιο γρήγορα.

Ταχύτητα 5G. A14 Bionic, το ταχύτερο chip που έχει υπάρξει ποτέ σε smartphone. Και ένα σύστημα κάμερας Pro που απογειώνει τις φωτογραφίες σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, με ακόμα καλύτερα αποτελέσματα στο iPhone 12 Pro Max.

Σχεδίαση και οθόνη

Μια σχεδίαση που φτάνει στα άκρα.

Η οθόνη Super Retina XDR καλύπτει όλη την πρόσοψη, από άκρη σε άκρη. Με Ceramic Shield, που διαθέτει τέσσερις φορές καλύτερη απόδοση σε πτώση.

5G σε iPhone

Καλώς ήρθες 5G.

Απίστευτα γρήγορες ταχύτητες. Απίστευτα χαμηλός λανθάνων χρόνος. Για να απολαμβάνεις ταχύτερες λήψεις, βίντεο streaming καλύτερης ποιότητας, παιχνίδια με μεγαλύτερη απόκριση και διαδραστικότητα πραγματικού χρόνου.

Περισσότερες ζώνες 5G από οποιοδήποτε smartphone, για τη μεγαλύτερη δυνατή κάλυψη 5G

A14 Bionic

Το chip που ανατρέπει τα δεδομένα.

11

       τρισ-εκατομμύρια

λειτουργίες ανά δευτερόλεπτο στο Neural Engine

Γενιές πιο μπροστά

από τα chips άλλων smartphones.

Έως και

80%

ταχύτερος μηχανισμός Neural Engine

Γνώρισε το πρώτο chip 5 νανόμετρων στον κλάδο. Αυτό σημαίνει περισσότερη ταχύτητα, περισσότερη ισχύ και περισσότερη αποδοτικότητα.

11

       τρισ-εκατομμύρια

λειτουργίες ανά δευτερόλεπτο στο Neural Engine

Γενιές πιο μπροστά

από τα chips άλλων smartphones.

Έως και

80%

ταχύτερος μηχανισμός Neural Engine

Τεχνολογία LiDAR

AR σε
ταχύτητα φωτός.

Η τεχνολογία LiDAR δημιουργεί ακριβείς χάρτες βάθους σε νανοδευτερόλεπτα, έτσι τα αντικείμενα τοποθετούνται στιγμιαία και με μεγαλύτερη ακρίβεια στις εμπειρίες επαυξημένης πραγματικότητας.

Σύστημα κάμερας Pro

Λειτουργία Νύχτα: μια νέα μέρα ξημερώνει.

Η λειτουργία Νύχτα είναι διαθέσιμη στις κάμερες με ευρυγώνιο και υπερευρυγώνιο φακό και είναι ακόμα πιο ιδανική για την αποτύπωση φυσικού χρώματος σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Η νέα κάμερα με ευρυγώνιο φακό αιχμαλωτίζει 27% περισσότερο φως.

Το iPhone 12 Pro Max απογειώνει όλα όσα κάνεις

Εγγραφή Dolby Vision

Απίστευτα εντυπωσιακή, με 60 φορές περισσότερα χρώματα.

Η εγγραφή HDR 10 bit κάνει το βίντεο πιο ρεαλιστικό. Επίσης, μπορείς εύκολα να επεξεργάζεσαι, να παρακολουθείς και να μοιράζεσαι τα Dolby Vision βίντεο.

Η πρώτη κάμερα που έχει υπάρξει ποτέ για εγγραφή σε Dolby Vision

Το AirPlay lσου δίνει τη δυνατότητα να κάνεις streaming βίντεο 4K Dolby Vision στο Apple TV ή το Smart TV

Γιατί iPhone

Τίποτα δεν είναι σαν το iPhone.

Εύκολο στη χρήση

Είναι απλό και διαισθητικό, για να το χειρίζεσαι εύκολα με ένα απλό πάτημα ή μία κίνηση.

Λειτουργεί με ευφυΐα

Με chip σχεδιασμένο από την Apple για ταχύτητα, απόδοση ισχύος και ευφυΐα σε ό,τι και αν κάνεις.

Είναι ανθεκτικό και διατηρεί την αξία του

Το iPhone είναι φτιαγμένο για να αντέχει και να διατηρεί την αξία του για πολύ μεγαλύτερο διάστημα σε σχέση με άλλα smartphones.

Προστατεύει το απόρρητό σου

Κάθε στοιχείο έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να διατηρούνται απόρρητες και ασφαλείς οι πληροφορίες σου.

Αξεσουάρ MagSafe

Προσάρτησε μια μαγνητική θήκη, ένα πορτοφόλι ή και τα δύο.

Ένα νέο οικοσύστημα αξεσουάρ για πανεύκολη προσάρτηση και πιο γρήγορη ασύρματη φόρτιση. Με απεριόριστους τρόπους συνδυασμού, υπάρχει κάτι που να ταιριάζει με κάθε στυλ.

Μάθε περισσότερα

Αφέσου στη μελωδία 75 εκατομμυρίων τραγουδιών.

Απόλαυσε με streaming 75 εκατομμύρια τραγούδια χωρίς διαφημίσεις. Κατέβασε τα αγαπημένα σου κομμάτια. Άκουσέ τα εκτός σύνδεσης.

Μάθε περισσότερα

Ο πιο εύκολος τρόπος να βρεις τα πράγματά σου.

Σύνδεσε το AirTag για να ξέρεις πού βρίσκονται όλα τα σημαντικά πράγματά σου. Και εντόπισέ τα εύκολα στο app Εύρεση.

Αγορά τώρα

Δεν είσαι σίγουρος ποιο iPhone να διαλέξεις;

Σύγκρινε όλα τα iPhone
◊ Νομικές αποποιήσεις ευθυνών

Ανθεκτικότητα
Ο ισχυρισμός βασίζεται στην μπροστινή πλευρά με κεραμική επίστρωση του iPhone 12 και του iPhone 12 Pro σε σύγκριση με το iPhone προηγούμενης γενιάς.

Οθόνη
Η οθόνη του έχει στρογγυλεμένες γωνίες που ακολουθούν μια υπέροχα καμπυλωτή σχεδίαση, τηρώντας παράλληλα τις αναλογίες ενός τυπικού ορθογωνίου. Όταν μετριέται ως τυπικό ορθογώνιο σχήμα, η οθόνη είναι 5,42 ίντσες (iPhone 12 mini), 5,85 ίντσες (iPhone 11 Pro, iPhone XS, iPhone X), 6,06 ίντσες (iPhone 12 Pro, iPhone 12, iPhone 11, iPhone XR), 6,46 ίντσες (iPhone 11 Pro Max, iPhone XS Max) ή 6,68 ίντσες (iPhone 12 Pro Max) διαγωνίως. Η πραγματική περιοχή προβολής είναι μικρότερη.

Κινητά και Aσύρματα δίκτυα
Απαιτείται πρόγραμμα δεδομένων. Τα 5G και LTE είναι διαθέσιμα σε επιλεγμένες αγορές και μέσω επιλεγμένων παρόχων κινητής τηλεφωνίας. Οι ταχύτητες βασίζονται σε θεωρητική μετάδοση δεδομένων και διαφέρουν ανάλογα με τις συνθήκες της τοποθεσίας και τον πάροχο κινητής τηλεφωνίας. Για λεπτομέρειες σχετικά με την υποστήριξη 5G και LTE, επικοινώνησε με τον πάροχο κινητής τηλεφωνίας σου και μπες στη σελίδα apple.com/iphone/cellular.

Ισχύς και Mπαταρία
Όλοι οι ισχυρισμοί για την μπαταρία εξαρτώνται από τη διαμόρφωση του δικτύου και πολλούς άλλους παράγοντες. Τα πραγματικά αποτελέσματα ενδέχεται να διαφέρουν. Η μπαταρία διαθέτει περιορισμένο αριθμό κύκλων επαναφόρτισης και ενδέχεται με την πάροδο του χρόνου να είναι απαραίτητη η αντικατάστασή της από έναν πάροχο σέρβις της Apple. Η διάρκεια λειτουργίας της μπαταρίας και οι κύκλοι φόρτισης ποικίλλουν ανάλογα με τη χρήση και τις ρυθμίσεις. Για περισσότερες πληροφορίες, μπες στις ιστοσελίδες apple.com/gr/batteries και apple.com/gr/iphone/battery.html.

AirPlay Streaming
Απαιτείται Apple TV ή τηλεόραση με υποστήριξη AirPlay.

Διαθεσιμότητα
Ορισμένες λειτουργίες ενδέχεται να μην είναι διαθέσιμες σε όλες τις χώρες ή τις περιοχές.

Αξεσουάρ
Τα αξεσουάρ πωλούνται χωριστά.

Apple Music
Για το Apple Music απαιτείται συνδρομή.

AirTag
Εύρεση με ακρίβεια που είναι συμβατή με iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max, iPhone 12, iPhone 12 mini, iPhone 12 Pro και iPhone 12Pro Max.