Προετοίμασε τη συσκευή σου 
για την επισκευή και κέρδισε χρόνο!

Πριν φέρεις τη συσκευή σου στο service:

1. Κράτησε ένα εφεδρικό αντίγραφο των δεδομένων σου (iTunes, iCloud ή εξωτερικό σκληρό δίσκο ανάλογα με την συσκευή).1
Πώς να κάνεις εφεδρικό αντίγραφο στο iPhone/iPad
Πώς να κάνεις εφεδρικό αντίγραφο στο Mac

2. Θα χρειαστεί να γνωρίζεις τον κωδικό του Apple ID σου καθώς είναι απαραίτητο να απενεργοποιηθεί η επιλογή Find my iPhone, Mac, iPad (ανάλογα) από τις ρυθμίσεις του iCloud.2

3. Θα πρέπει να έχεις το αποδεικτικό αγοράς της συσκευής σου, στην περίπτωση που θα είναι απαραίτητο για την επισκευή.

4. Μη ξεχάσεις να φέρεις εκτός από τη συσκευή και τα περιφερειακά της Apple τα οποία ενδεχομένως να σχετίζονται με το πρόβλημα το οποίο αντιμετωπίζεις.

Πριν στείλεις την συσκευή σου στο service:

1. Εάν το iPhone που θα μας στείλεις έχει ζευγοποιηθεί με κάποιο Apple Watch, θα χρειαστεί να κάνεις πρώτα αποζευγοποίηση του Apple Watch. Κατά την διαδικασία της αποζευγοποίησης, το Apple Watch θα δημιουργήσει ένα εφεδρικό αντίγραφο στο iCloud. Θα μπορέσεις να χρησιμοποιήσεις ξανά το Apple Watch σου, όταν έπιστρέψει το iPhone σου από το service μας.

2. Κράτησε ένα εφεδρικό αντίγραφο των δεδομένων σου (iTunes, iCloud ή εξωτερικό σκληρό δίσκο ανάλογα με την συσκευή)1
Πώς να κάνεις εφεδρικό αντίγραφο στο iPhone/iPad
Πώς να κάνεις εφεδρικό αντίγραφο στο Mac

3. Πήγαινε στις Ρυθμίσεις > Μηνύματα και απενεργοποίησε το iMessage.

4. Διέγραψε τα δεδομένα της συσκευής σου. Πήγαινε στις Ρυθμίσεις > Γενικά > Επαναφορά > Περιεχόμενο και ρυθμίσεις. Πιθανόν να σου ζητηθεί το Apple ID και το Password σου. Στην περίπτωση που η συσκευή σου δεν ανταποκρίνεται, μπορείς να διαγράψεις τα δεδομένα σου μέσω του iCloud.com.

5. Αφαίρεσε από την συσκευή σου την κάρτα SIM, θήκη ή μεμβράνη που ενδεχομένως να υπάρχει και κράτησε τον φορτιστή σου εκτός και αν το πρόβλημα σχετίζεται με την φόρτιση.

1. Η iStorm, δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν απώλεια δεδομένων από την συσκευή σου
2. Εάν δεν μπορείτε να απενεργοποιήσετε τη λειτουργία Εύρεση του iPhone μου, η Apple ενδέχεται να μην μπορεί να σέρβις στη συσκευή σας. Αυτή η πολιτική ισχύει για να αποτρέψει την εξουσιοδότηση των μη εξουσιοδοτημένων ατόμων από τη συντήρηση της συσκευής σας χωρίς να το γνωρίζετε. Εάν δεν θυμάστε το αναγνωριστικό της Apple και τον κωδικό πρόσβασης, μεταβείτε στο iForgot.