Εμπιστεύσου τη συσκευή σου στον ειδικό της Apple.

H iStorm αποτελεί ένα κεντρικό σημείο εξυπηρέτησης για το service όλων των προϊόντων της Apple. Τόσο κατά τη διάρκεια της εγγύησης ενός προϊόντος, όσο και καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής του, ως Apple Authorised Service Provider, αποτελεί την καλύτερη επιλογή για να διατηρηθεί η μοναδική εμπειρία χρήσης που προσφέρουν τα προϊόντα της Apple. Τα ανταλλακτικά που χρησιμοποιούνται από το εξουσιοδοτημένο επισκευαστικό μας κέντρο είναι αυθεντικά ανταλλακτικά της Apple και έτσι δεν αλλοιώνονται τα χαρακτηριστικά και οι επιδόσεις της συσκευής.

Επισκευές

Οι επισκευές γίνονται από τεχνικούς πιστοποιημένους από την Apple, οι οποίοι εκπαιδεύονται και λαμβάνουν συνεχή επιμόρφωση από την Apple. Χρησιμοποιούν ειδικά διαγνωστικά εργαλεία της Apple, προκειμένου να γίνεται γρήγορα και αξιόπιστα η διάγνωση της συσκευής.

Αναβαθμίσεις

Μπορούμε να σε βοηθήσουμε να επιλέξεις τις κατάλληλες προσθήκες ή αλλαγές στο hardware που θα αναβαθμίσουν τις δυνατότητές του Mac σου και θα λειτουργεί ακόμα καλύτερα από πριν. Αναβάθμισε τη μνήμη RAM ή τον σκληρό σου δίσκο με την αξιοπιστία που μπορούμε να σου προσφέρουμε.

Software

Tο λογισμικό είναι η καρδιά κάθε συσκευής της Apple. Αν αντιμετωπίσεις κάποιο θέμα με τις ρυθμίσεις ή απλώς κάποια συμπεριφορά της συσκευής δεν είναι η αναμενόμενη, αναλαμβάνουμε άμεσα να κάνουμε όλες τις ενέργειες που θα διασφαλίσουν ότι η συσκευή σου θα λειτουργεί όπως πρέπει.

Γιατί να μας εμπιστευτείς;

Επίσημο επισκευαστικό κέντρο Apple

Εξυπηρέτηση κορυφαίας ποιότητας

Έμπειροι τεχνικοί, πιστοποιημένοι από την Apple

Εξειδίκευση στα προϊόντα της Apple

Αποκατάσταση οποιασδήποτε βλάβης αποκλειστικά με γνήσια Apple ανταλλακτικά

Διατήρηση της εγγύησης των προϊόντων

Εγγύηση επισκευής iStorm

Δωρεάν κάλυψη επισκευών σε προγράμματα ανάκλησης της Apple

Πανελλαδική κάλυψη

Online παρακολούθηση της επισκευής